Komšije na Petlovom brdu zaratile zbog ikona postavljenih u hodnicima zgrade (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 04.Jun.2023, 20:05

Komšije na Petlovom brdu zaratile zbog ikona postavljenih u hodnicima zgrade (FOTO)

Komšiluk je definitivno stvar sudbine.
Naime, pojedinim stanarima zasmetale su ikone koje su neki stanari okačili na zidovima u zgradu pa su se žalili upravniku.
– Na osnovu poziva više stanara u vezi postavljenih ikona po hodnicima, stanari mole da se iste uklone jer smatraju da im nije mesto tu – navodi se u obaveštenju koje je potpisao upravnik jedne zgrade koja se nalazi na Petlovom brdu.
Foto: Printscreen Instagram Serbia Live Beograd Ova fotografija objavljena je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na Instagram stranici „Serbia live Beograd“, a pojedini korisnici ostali su u neverici.
– Čime se ljudi bave pored svega što nam se dešava u državi. Da neko zove upravnika zgrade više puta da se žali na dve ikone koje stoje u hodniku zgrade pored cveća – navodi se u jednom od komentara.
Bilo je i onih koji smatraju da ikonama nije mesto u zgradi.
– Kad bi svako krenuo da čisti svoje dvorište, ne bi bilo toliko problema u državi. Tako da je ovo apsolutno na mestu. Ikonama nije mesto u hodniku zgrade koja nije privatna svojina nečija. Ajde da kačimo sad svi šta nam padne na pamet po zgradama. Bravo za upravnika – naveo je jedan korisnik društvenih mreža.
Izvor: Kurir
Fini komšiluk solitera na Voždovcu: Poštovani narkomani, molimo vas da ne bacate špriceve kroz prozor

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.