Kome smeta ova fotka?

Izvor: Mondo, 22.Maj.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kome smeta ova fotka?

"Pokažite ženu dok doji dete i svet će poludeti", kaže urednica časopisa "El". Da li se slažete?

Foto: Instagram/nictrunfio

Australijska manekenka Nikol Trunfio u junskom izdanju časopisa "El" na naslovnoj strani prikazana je dok doji sina. Ovakva "scena" prvi put će se naći na naslovnici ovog časopisa.

Nikol kaže da ne želi da bude kontroverzna, već je njen cilj samo da promoviše dojenje i to prikaže kao nešto potpuno normalno.

"Ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nije moćnije niti lepše od majčinstva. Ponosna sam na ovu naslovnu stranu i ono što ova fotografija predstavlja. Naravno da ne izgledam ovako kada dojim, ali ovde predstavljam sve žene, majke, bez obzira na to da li doje decu ili ne", kaže Nikol.

Kontroverzna ili ne, ovakva naslovna strana uopšte nije bila planirana. Nikol je došla na fotografisanje sa svojim sinom, i urađenda je naslovnica kako ga ona drži u naručju. Međutim, mali Zion je bio gladan. "Nikol je morala da ga nahrani i u tom trenutku smo videli koliko sve to divno izgleda, pa smo odlučili da je tako fotografišemo", kaže urednica australijskog izdanja "Ela" Džastin Kulen.

Kulen kaže da su komentari na obe fotografije mahom pozitivni. "Interesantno je da se ljudi ne bune za fotografije na kojima su manekenke u kupaćim kostimima, a koje mnogo više otkrivaju grudi. Ali, pokažite im ženu dok doji dete, što je sasvim prirodno, i svet će poludeti".

Kažite nam svoje mišljenje u komentarima - da li je naslovnica kontroverzna ili ne?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.