Izvor: Luftika.rs, 01.Jul.2023, 10:05

Kombijem proputovali celu Evropu, za proširenje porodice obnovili FAP mašinu i preselili se u autobus

Svojim odlukama i životnim stilom pobrali su mnogobrojne simpatije na društvenim mrežama.
Život na točkovima Ane i Strahinje senzacija je još od vremena kada njihov putnički nije imao mnogo toga što ga danas već čini njihovim utočištem.
Nakon što su izbacili sedišta iz starog putničkog autobusa, Anja i Strahinja su ga temeljno preuredili.
Sada u autobusu imaju sve što im je potrebno – spavaću sobu, dnevnu sobu, garderober, kompletno kupatilo i prostranu kuhinju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sa tremom ispred za opuštanje.
Upoznali su se pre seda godina, a sada uživaju u porodičnom životu sa svojim blizancima u autobusu iz Breninog filma.
Za svega 1.000 evra kupili su žuti VW kombi iz sedamdesetih u kojem su putovalu širom Evrope. Vremenom su ga preuredili tako da su u njemu proveli čitavu godinu obilazeći sva mesta koja su želeli da vide.
Međutim, kada su se deca rodila, odlučili su da se smeste u nešto prostranije, pa je njihov izbor pao na 40-godišnji putnički autobus proizvođača FAP-a. On je ubrzo dobio izglede pravog doma koji se prostire na 25 kvadrata.

Nakon dve i po godine rada, konačno su završili sve prepravke na svom ljubimcu i sa ponosom su proglasili da je njihov autobus postao njihov dom, prenosi Telegraf.rs.
– U ovoj završnoj fazi radova smo obezbedili vodu, obnovili 30 godina staru, iznošenu instrument-tablu, napravili trem za opuštanje u trenucima predaha, krovnu terasu sa panoramskim pogledom na šumovita brda Maljena – obavili kompletnu renovaciju limarije i na kraju ga prefarbali.
– U videu koji je dostupan možete videti sve ove radove. Ako ne želite da gledate ceo proces, možete odmah preskočiti na 10. minut i pogledati pre i posle transformacije, kao i kompletnu turu kroz naš dom – poručio je ovaj kreativni bračni par.
Život na točkovima: Bračni par sa sedmoro dece živi, istražuje i raste u autobusu (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.