Kolin oprostila Runeiju uz poslednje upozorenje

Izvor: S media, 14.Sep.2010, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolin oprostila Runeiju uz poslednje upozorenje

Vejn i Kolin Runi sinoć su se pomirili, ali je engleskoj zvezdi supruga rekla da će slična afera značiti i konačan kraj njihovog braka.

Dvadesetčetverogodišnji fudbaler vratio je suprugu iako su britanski tabloidi objavili vest da je varao suprugu sa dve prostitutke dok je bila trudna.

Par se juče odvojeno vratio u njihovu skupocenu vilu u Česiru, a prema informacijama britanskih medija Kolin je postavila stroga pravila ponašanja.

"Stvari izgledaju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bolje i sada razgovaraju o zajedničkoj budućnosti", rekao je njihov neimenovani prijatelj za "Deili Meil".

Još jedan blizak prijatelj potvrdio je da je Kolin želela da da braku još jednu šansu, i da je Vejn pristao na mnogo različitih uslova koje je Kolin postavila.

"Kolin mu je rekla da će nova slična situacija značiti kraj njihovog braka. To znači da više nema noćnih izlazaka sa prijateljima na duže vreme. On je priznao grešku i rekao je da je naučio lekciju", rekao je prijatelj blizak paru koji poslednjih dana ne silazi sa naslovnih stranica.

Izvor: smedia.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.