Koliko partnera nas čini promiskuitetnim?

Izvor: Mondo, 24.Apr.2013, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko partnera nas čini promiskuitetnim?

Deset je ta granična cifra za većinu muškaraca i žena kada je u pitanju broj partnera sa kojima su njihovi trenutni izabranici u prošlosti bili.

Veliko istraživanje s oko 1.000 ispitanika pokazalo je da broj partnera ne sme prelaziti deset jer bi vas novi partner mogao doživeti kao promiskuitetnu osobu.

Ako ste, pak, spavali s manje od 10 ljudi, smatraće vas neiskusnom. S brojem deset ste u idealnoj sredini - niti ste prevrući niti prehladni.

U istraživanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koje je objavio portal za upoznavanje, čak 50 odsto ispitanica je odgovorilo da bi im najviše odgovaralo da je njihov partner imao 10 seksualnih veza.

Isti odgovor je dalo i 46 odsto muškaraca.

Oko 11 odsto žena reklo je da se idealna brojka kreće između 10 i 30, a istu brojku želi čuti 10 posto muškaraca. Samo tri odsto ispitanika bilo bi zadovoljno s partnerom koji je imao polne odnose s više od 30 ljudi.

Ispitanici su takođe odgovarali na pitanje da li uopše žele da saznaju s koliko je osoba njihov trenutni partner u prošlosti bio intiman.

Oko 35 posto žena odgovorilo je kako žele potpunu istinu, a njih 65 posto reklo je kako tu brojku radije nikada ne bi saznale.

Muškarci u velikom procentu ne žele da znju s koliko je partnera njihova izabranica bila pre nego što je upoznala njih. Tako njih 70 odsto želi da ta brojka nikada ne stigne do njihovih ušiju, dok bi njih 30 odsto rado saznalo s kim je sve bila u prošlosti.

Istraživanje je pokazalo kako muškarci imaju niži prag tolerancije kada je u pitanju promiskuitet. Velika većina njih ne želi ženu koja je preiskusna na tom području.

Sa druge strane, oni sami se vole hvaliti brojem, a nekad i “prenaduvavati” cifru.

Tako je Mik Džeger jednom prilikom rekao da je spavao s čak 4.000 žena. No, definitivni rekorder je poznati holivudski zavodnik Voren Biti koji tvrdi da je spavao s oko 12.000 žena.

Mladi glumac Rasel Brand nedavno se pohvalio da je na vrhuncu svoje promiskuitetnosti spavao s tri žene dnevno. Poznate ženske ličnosti, koliko god otvorene bile, o ovoj brojci su ipak retko govorile u javnosti.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kada smo promiskuitetni?

Izvor: Radio 021, 24.Apr.2013

Veliko istraživanje s oko 1.000 ispitanika pokazalo je da broj partnera ne sme prelaziti deset jer bi vas novi partner mogao doživeti kao promiskuitetnu osobu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.