Kolege se dirljivim rečima oprostile od Đurđije Cvetić

Izvor: Story, 07.Avg.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolege se dirljivim rečima oprostile od Đurđije Cvetić

Nakon što je objavljena vest o smrti poznate glumice, na društvenim mrežama oglasile su se njene brojne kolege i biranim rečima oprostile od nje

Đurđija Cvetić, foto: Vladimir Šporčić

Dragan Vujić Vujke postavio je fotografiju sa Đurđom, a u komentarima ispod ovog posta oglasili su se i brojni drugi glumci koji su sarađivali sa njom.

- Strašno mi je žao.Siroti glumci,umiru leti,van sezone...Divna Đurđija - napisala je Gorica >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Popović.

Preminula Đurđija Cvetić

- Otputovala - tužno je konstatovala Dare Džokić.

- Jaooooo....Đurđija... toliki borac bila sve ove godine, divna, pozitivna duša... UH!!!!! - emotivan je bio i Sloba Stefanović.

- Zbogom - jednostavno je napisala Sloboda Mićalović, dok je slavna kostimografkinja Bojana Nikitović preminulu glumicu nazvala divnom, predivnom.

Na tviteru se oglasio i Stefan Kapičić.

Poslednji pozdrav predivnoj glumici i coveku Djurdji Cvetic. Cast mi je sto sam imao prilike da ucim i igram sa vama. Laku noc dobri Skupe.

— Stefan Kapičić (@StefanKapicic) August 7, 2015

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.