Koke iz visokog društva: Elena Karaman Karić se pohvalila luksuznim kokošinjcem (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 25.Apr.2023, 15:05

Koke iz visokog društva: Elena Karaman Karić se pohvalila luksuznim kokošinjcem (FOTO)

Dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić godinama živi u svlojoj lukuznoj vili „Nemotona“ na Avali, gde je sve uredila po svom ukusu.
Ona neretko an svom Instagramu deli fotografije i snimke iz svog doma, a zbog rituala koje izvodi neretko šokira sve.
Skupoceni tepisi, nameštaj na kojem je ugravirano ime vile, luksuzni kristalni lusteri – svi detalji savršeno su ukombinovani i uklapaju se u otmeni stil njenog doma.
Elena je sada sve iznenadila snimkom iz Francuske, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je pokazala luksuzni kokošinjac, dok se pored nalaze stolovi sa korpama, prenosi Puls.

Ovim snimkom izazvala je lavinu komentara na mrežama: „Da li je ovo realno“, „Kakav je ovo kokošinjac“, „Na sve liči, samo ne na kokošinjac“, glasili su neki od komentara.
Inače, Elena Karić i njen partner Dušan nedavno su pokrenuli novi biznis. Oni su zajedno kreirali liniju mirisa koji će se razlikovati od bilo čega postojećeg na domaćem tržištu.
– Prošle godine odlučio sam da se upustim na novo putovanje sa mojom srodnom dušom i konačno smo ugledali svetlost. Naš kreativni centar potrudio se da magiju i alhemiju pretvori u miris – napisao je Dušan.
Elena Karaman Karić promenila veru, postala druid, sada veruje u duhove planina, reka, šuma

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.