Koje boje se dobro slažu uz braon

Izvor: Mondo, 19.Sep.2016, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje boje se dobro slažu uz braon

Niste ljubitelj boja i vaša garderoba je uglavnom crna? Ili, možda, spadate među "papagaje" koji bi da promene stil? Pročitajte ove savete, u svakom slučaju.

Braon je sofisticirane boja, dobra zamena za crnu, ali i odlično rešenje za one koji bi da počnu da nose tamniju garderobu ali ne znaju kako.

To ne znači da treba da izgledate kao čokolada (da budete braon od glave do pete), već da naučite sa kojim drugim bojam možete da kombinujete braon.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Evo predloga:

Foto: MONDO

Teško je ovu boju nazvati pravim imeno. Bordo? Ljubičasta? U svakom slučaju, to je boja crnog vina i to onog koje se pravi u Burgundiji u Francuskoj, a po toj oblasti je boja i dobila ime - burgundy.

Foto: MONDO

Svetlo plava, ili takozvana bejbi plava, ona koja preovlađuje i stvarima za tek rođenu bebu dečaka. Farmerke u toj boji, ili platnene pantalone i braon košulja ili majica, super izgledaju zajedno.

Foto: MONDO

Možda ovonist očekivali, ali crna i braon se odlično slažu. Setite se samo onih čuvenih čizama za jahanje, koje su baš u toj kombinaciji boja. Ako vam je to suviše tamno, stavite crveni karmin, namažite crveni lak na nokte!

Foto: MONDO

Takozvana vojnička zelena odlično ide uz braon ali pazite - ne želite da ličite na šumu ili na Petra Pana! Zato pažljivo kombinujte ove dve boje. Neka preovlad jedna, a druga tek u detaljima.

Foto: MONDO

Nazovite ovu boju bež ili krem, i slobodno je nosite uz braon - izgledaćete sofisticirano, eleganto, sa stilom, naročito ako uz braon haljinu obujete bež sandale!

Foto: MONDO

Svetlo pink ili svetlo lila, tek odlično "otvara" braon. Baš tom kombinacijom često se igraju dizajeni kada žele da naprave ono što se zove sportska elegancija.

I na kraju - bela boja odlično ide uz braon, naročito ako je reč o klasičnoj beloj košulji i kožnim braon pantalonama ili suknji.

Pročitajte i ove savete:

10 modnih saveta za sva vremena12 modnih saveta za muškarce

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.