Ko su žene srpskih fudbalera?

Izvor: Story, 01.Nov.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko su žene srpskih fudbalera?

Naši aktuelni reprezentativci svoje izabranice nastoje da drže dalje od javnosti, dok one defiluju ložama velikih stadiona kao modnim pistama i vladaju društvenim mrežama.

Bilo da s njima odlaze pred matičara ili imaju burne romanse, one igraju izuzetno važnu ulogu u životima svojih muškaraca.

Iako su neuspešno završili učešće na kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj koje će se održati sledeće godine, fudbaleri Srbije pokazali su u poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << dva meča, protiv Albanije i Portugala, igru koja obećava pozitivne rezultate u budućnosti. Na tom putu neophodno je da zavrede poverenje javnosti i liše se fame kako su u fokusu njihovog interesovanja isključivo lepe žene, skupi automobili, šarene tetovaže i svetlucava garderoba. A ti asesoari, pogotovo atraktivne dame, lepe se za fudbalere još otkako je lopta počela da se kotrlja travnatim terenom. Uz to, uvreženo je mišljenje kako one imaju ogroman uticaj na svoje izabranike. Zato je interesantno ko su devojke, supruge, ali i ljubavnice aktuelnih srpskih reprezentativaca.

LAGODAN ŽIVOT

Kažu da je fudbal najbitnija sporedna stvar na svetu, a fudbaleri spadaju među najbogatije sportiste na planeti. Iako se ne zna da li svetom vladaju muškarci ili žene, o tome se i te kako diskutuje. Jedna od najprihvatljivijih verzija zaključka jeste da rukovode muškarci, ali da njima vladaju žene. Tako je rešenje ove jednačine jednostavno: žene fudbalera svakako su kategorija koja zaslužuje posebnu pažnju. Veza s profesionalcem iz ove sportske delatnosti, devojkama donosi lagodan život u nekoj evropskoj metropoli, krpice, putovanja i ostale pogodnosti. O drugoj strani medalje, odnosno života s nekim ko je potpuno posvećen lopti, one ne razmišljaju, jer će samoću prekratiti odlaskom u šoping ili opuštanjem u nekom spa centru. Lože fudbalskih stadiona liče na modne piste. U njima se osećaju mirisi limitiranih kolekcija parfema i vide bunde od krzna retkih životinjskih vrsta. One su kraljice Instagrama. Ne može da im se ospori vizuelna upečatljivost. Ono što im se zamera jeste nedostatak hrabrosti za sopstvenu karijeru.

NORMALNA DEVOJKA

Golman reprezentacije Srbije i čuvar mreže izraelskog prvoligaša Makabija iz Haife Vladimir Stojković već dve godine u vezi je s Valentinom Pupović iz Pljevalja. Pre nje bio je u braku s manekenkom Bojanom Rajić, s kojom ima sina Lava, kao i u kratkoj romansi s njenom mlađom koleginicom Dejanom Živković. Posle njih, odlučio se da intimu podeli sa osobom koja nije iz javnog života.

- Lepo mi je s Valentinom u vezi i ako nam bude ovako u narednom periodu, sigurno ću s njom imati dobru budućnost. Uvek je uz mene i sa mnom jer joj je tu i mesto. Potpuno razume moj posao jer i ona ima svoje obaveze na fakultetu. Ne vidim zašto vas zanima moja privatnost kada znate da o tome nikada nisam voleo da pričam javno. Koga interesuje s kim sam i šta radim? Drugo je kada govorimo o fudbalu. Valentina je normalna devojka, nije iz javnog života i baš zbog toga ne želim da je povlačim po novinama. Vodim je u Izrael i tamo ćemo započeti zajednički život – rekao je popularni Stojke za Kurir.

SUPRUGA SA STAVOM

Povratnik u srpski nacionalni tim Duško Tošić suprug je domaće zvezde šou-biznisa Jelene Karleuše. Od prvog dana veze, a kasnije i braka, njih dvoje su pod budnim okom medija, gde god da žive. Od ostalih parova, oni su drukčiji po tome što Jelena nije domaćica i verni pratilac supruga gde god da krene, već žena sa izgrađenom karijerom. Ako je suditi po internet pretraživačima, pevačica je čak i popularnija od svog muža. Za razliku od većine supruga srpskih fudbalera, Karleuša se ne uklapa u šablon. Ima svoj stav po svim životnim pitanjima, nije bitno da li se to nekom sviđa ili ne, karijeru, a u medijima ne mora da se pojavljuje samo zato što je supruga Duška Tošića. Imaju dve devojčice Atinu i Niku.

PARALELNA VEZA

Najplaćeniji srpski internacionalac i levi bek Mančester sitija Aleksandar Kolarov verovatno je, u odnosu na ostale reprezentativce, najčešća meta tabloida. Možemo reći kako je to potpuno opravdano, jer je njegova paralelna veza odveć postala javna. Zagazio je u sedmu godinu braka s Vesnom Kolarov, s kojom ima petogodišnju ćerku Unu i trogodišnjeg sina Nikolu, a pre nešto više od mesec dana njegova ljubavnica, modna dizajnerka Kristina Mijačević, rodila mu je sina Petra. Izgleda da ga ova emotivna zavrzlama ne remeti u tome da pruža dobre partije na terenu, s obzirom na to da je u susretima sa Albanijom i Portugalom postigao gol i bio jedan od najboljih pojedinaca.

ČVRST BRAK

Kapiten Srbije Branislav Bane Ivanović sa suprugom Natašom ima četvoro dece. Bliznakinje Anu i Andreu, i sinove Stefana i Dušana. Britanski tabloidi hteli su prvotimca Čelsija da isprovociraju spekulacijama o vezi sa srpskom dizajnerkom Marijanom Mateus, ali bedem odbrane londonskih plavaca ostao je suzdržan na takve komentare.

Njegov kolega iz redova Čelsija i po ocenama stručnjaka trenutno najbolji fudbaler Srbije Nemanja Matić važi sa skromnog i pristojnog momka koji nije preterano zanimljiv žutoj štampi. On je 2009. godine zaprosio svoju devojku Aleksandru Pavić posredstvom dnevnog lista Alo. Na naslovnoj strani ovih novina pisalo je: Aleksandra, udaj se za mene, a ona je prihvatila njegovu ponudu, iako je tada imala samo 18 godina i završavala srednju školu. Posle Košica i Lisabona, danas žive u Londonu i imaju sina Filipa.

DRUGARSKA DEOBA

Omaleni dribler Zoran Bambi Tošić iza sebe ima propali brak. S bivšom suprugom Dijanom upoznao se još u Zrenjaninu, dok je igrao u Banatu. Uz njega je bila i dok je nastupao za Mančester junajted. Iako su se mediji sa Ostrva trudili da nađu neku zanimljivost ili skandal iz njegovog života, on se držao po strani. Dijana i Zoran, roditelji dvoje dece, potom su se preselili u Moskvu, gde srpski reprezentativac igra za CSKA. Nakon nekoliko godina ipak je isplivao skandal popularnog Bambija, zbog kojeg se Dijana razvela od njega. Reč je o aferi s pevačicom Natašom Šavijom, koja se potom našla u zagrljaju Zoranovog reprezentativnog kolege iz veznog reda Adema Ljajića. Fudbaler Intera našao se na žutim stranama dnevnih novina i zbog romanse s Marinom Zečević, bivšom izbranicom Veljka Ražnatovića, sina muzičke zvezde Cece Ražnatović. Jedna anonimna Italijanka njegova je sadašnja devojka. Kada je reč o našim reprezentativcima koji treniraju na Apeninima, desni bek Fiorentine Nenad Tomović oženjen je Marijom, koja je stomatolog i član Kulturno-umetničkog društva Abrašević.

NEOBIČNO VENČANJE

Vezista naše reprezentacije Luka Milivojević oženio se u maju, a njegova supruga nije poznata javnosti. Na svadbi su se služile majice s njegovim likom i momentom kada slavi gol u večitom derbiju, a bio je ispisan i rezultat 3:2 u korist Zvezde. Da sve to postane još zanimljivije, pobrinuo se jedan gost iz suprotnog tabora. Akter, čak i strelac na tom derbiju. Reč je o Aleksandru Mitroviću, nekadašnjem igraču Partizana i velikom Milivojevićevom prijatelju. Sadašnji prvotimac engleskog Njukasla bio je u kratkoj vezi s pevačicom Granda Katarinom Živković. Njegov saigrač iz napadačkog dela srpske reprezentacije Dušan Tadić takođe igra na Ostrvu, u dresu Sautemptona. Talentovani fudbaler oženjen je Draganom, brinetom kovrdžave kose, i imaju sina.

Piše: Stedan Tošović

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.