Ko od majke rođena! (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Jan.2016, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

K'o od majke rođena! (FOTO)

Irina Šajk je svoj rođendan provela snimajući reklamne fotke za "Živanši džins" kampanju. U slučaju da niste shvatili šta reklamira potpuno gola...

Irina Šajk (30) nije stidljiva pred objektivom fotoaparata, to već znamo, a sada se "k'o od majke rođena" fotografisala za "Živanši džins kampanju".

Na reklamnim fotkama možete videti folu manekenku kako "pipka" manekena, obučenog samo u farmerke. Na druge dve fotografije, Irina nosi farmerke, a grudi su joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "sakrivene".

Fotografije je na Instagramu podelio kreativni direktor "Živanšija" Rikardo Tiši, inače italijanski modni dizajner. On je u opisu napisao: "Volim svoje bogove džinsa".

Da podsetimo, Irina je 2010. godine proglašena najboljom međunarodnom manekenkom, fotkala se za "El," "Glamur", "Harper's Bazaar", "Sports ilustrejted"...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.