Ko je pobednik: Jedan od njih je najlepši srpski glumac (FOTO)

Izvor: Story, 16.Dec.2014, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je pobednik: Jedan od njih je najlepši srpski glumac (FOTO)

Miloš Biković, Vuk Kostić, Viktor Savić, Bojan Perić... Ovi momci se nalaze u trci za najprivlačnijeg mladog glumca u Srbiji. Koji od njih je vaš favorit?

Biković, Vuk, Viktor, foto: Facebook, Instragram

Kako svetska javnost ima poznate zavodnike poput Breda Pita, Bredlija Kupera i drugih, naša glumačka scena se može pohvaliti mladim nadama Milošem Bikovićem, Bojanom Perićem, Vukom Kostićem..koji su se našli na tabeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << najlepših srpskih glumaca.

1. Miloš Biković

Zvezda filma Montevideo osvojio je ženski rod i u seriji Samac u braku, kao i  brojnim reklamama ali i pozorišnim predstavama.

Pročitajte intervju Miloša Bikovića u kojem otkriva sve o svojoj internacionalnoj slavi, ljubavnom životu, ali i o tome ko mu je nadomestio figuru oca.

2. Vuk Kostić

Vuk Kostić, glumac koji svojim izgledom podseća na bahate momke velikog srca. Upravo zbog svog stava, on je meta mnogih devojaka, ali je u dugoj i stabilnoj vezi sa koleginicom Jelisavetom Orašanin.

Da li ume da kuva i postaje li ikada vuk, pročitajte u inetvjuu sa Vukom Kostićem.

3. Bojan Perić

Mladi glumac, Bojan Perić poznat po ulozi u Vojnoj akademiji, Urgentnom centru, kao i novoj serijiJedne letnje noći koja će se tek prikazivati na malim ekranima.

Zbog čega je Bojan Perić sledeči srpski zavodnik pročitajte OVDE.

5. Milutin Milošević

Pravo osveženje na domaćoj sceni jeste mladi Milutin Milošević koga znamo kao seksi zavodnika Tolju iz serije Žene sa Dedinja.

O ulozi koja ga je proslavila glumac Milutin Milošević govorio je za Story.

6. Viktor Savić

Još jedna zvezda Montevidea, Viktor Savić, svojim šarmantnim izgledom lomi ženska srca.

Šta za Viktora Savića predstavlja najveću životnu dragocenost pročitajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.