Ko je najseksi bradonja?

Izvor: Mondo, 01.Okt.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je najseksi bradonja?

Dejvid Bekam, Džordž Kluni, princ Hari… duga je lista seksi bradonja, ali ko je najseksi?

Foto: ScreenShot/YouTube

  Anketa sprovedena u Velikoj Britaniji je, nimalo iznenađujuće, pokazala da je princ Hari po mišljenju tamošnjih žena najzgodniji bradonja.

Na drugom mestu liste seksi bradonja je Dejvid Bekam, a slede Džordž Kluni, Ben Aflek, Rajan Gosling, Hju Džekmen, Alasdhair Vilis, Bred Pit, Džejk Džilenhol, a na desetom mestu je Džejmi Dornan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Ova anketa pokazala je i da muškarci i žene nisu saglasni u vezi sa bradom – većina muškaraca (62 odsto) smatra das u javne ličnosti privlačnije sa bradom, dok se sa tim slaže manji broj žena (38 odsto). Preostalih 62 odsto dama smatra da su muškarci lepši bez brade.

Pogledajte fotogaleriju i kažite nam svoje mišljenje - da li su muškarci lepši sa bradom i ko je, po vašem mišljenju, najseksi bradonja sa ove liste?

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Princ Hari, najzgodniji bradonja (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2015, 11:40

Dejvid Bekam, Džordž Kluni, princ Hari… duga je lista seksi bradonja, ali anketa sprovedena u Velikoj Britaniji je, nimalo iznenađujuće, pokazala da je princ Hari po mišljenju tamošnjih žena najzgodniji bradonja...Na drugom mjestu liste seksi bradonja je Dejvid Bekam, a slijede Džordž Kluni,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.