Ko je dečak sa ove slike?

Izvor: Story, 07.Nov.2014, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je dečak sa ove slike?

Jedan od mladića sa ove fotografije sada je popularni glumac. Pogađajte ko...

Hju Džekmen, foto: Instagram

Na svom Instagram profilu ovaj glumac objavio je svoju fotografiju kada je imao samo 16 godina. I mnooogo manje mišića nego danas.

-Tada su me zvali štap. Sada vam je i jasno zbog čega- napisao je Hju Džekmen ispod fotografije.

Hju je sada slavni glumac poznat po svojoj ulozi akcionog junaka, a danas ima 46 godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Većini žena verovatno izgleda bolje danas nego pre trideset godina.

Životnu priču slavnog Hjua Džekmena pročitajte OVDE.

Razlog za to su njegovi mišići, koje je dobio pripremajući se za ulogu koja ga je proslavila i zbog koje je svakodnevno morao da trenira po tri i po sata, piše Mondo.

Za slučaj da ga još uvek niste pronašli na slici, on je ovaj visoki momak sa desne strane. Ko bi rekao da je ovo popularni Vulverin?

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.