Klizalište u centru Beograda

Izvor: B92, Beta, 21.Dec.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klizalište u centru Beograda

Beograd -- Klizalište "Ledeni grad" svečano je otvoreno na Trgu Nikole Pašića u centru Beograda.

Sledećih mesec dana deca, ali i malo stariji moći će besplatno da uživaju na ledu. Uz vatromet, glumce i klizače na ledu otvoreno je klizalište u centru Beograda. "Ledeni grad" na trgu Nikole Pašića je mesto na kome će najmlađi tokom praznika imati najviše zabave.

Pomoćnica gradonačelnika Beograda Radmila Hrustanović na otvaranju je izjavila da grad već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tradicionalno želi da pokloni svim sugrađanima malo zabave.

"Biće tu svega, ne samo klizališta, već mađionicara. Najmlađi će uživati, ali ne samo oni, nego svi ostali, a naravno će i doček Nove godine ovde na platou ispred Skupštine biti najzabavniji", očekuje Hrustanovićeva.

Svakog dana do poslepodnevnih časova mališani će moći da uživaju na ledu sa animatorima, instruktrima i Deda Mrazom.

Do 18. januara do kada je "Ledeni grad" otvoren svi će moći da gledaju koncerte i setove sa di-džejevima. Ulaz na sve programe je besplatan, a iznajmljivanje klizaljki naplaćuje se 150 dinara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Proradio Ledeni grad u Beogradu

Izvor: Mondo, 21.Dec.2008

Na trgu Nikole Pašića u Beogradu otvoreno je klizalište za decu i mlade 'Ledeni grad' koje će raditi do 18. januara.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.