Klizalište u Zemun parku uz račun od 500 dinara

Izvor: Mondo, 08.Dec.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klizalište u Zemun parku uz račun od 500 dinara

U okviru Zemun parka otvoreno je klizalište koje će raditi u naredna tri meseca. Potrebno je prethodno da nešto kupite u vrednosti od 500 dinara. Radno vreme od 10 do 22 časa.

Foto: Zemun park

Zemun park obradovao je stanovnike glavnog grada ponudivši im, uslovno rečeno, besplatno klizanje u okviru popularnog objekta.

Svaki posetilac sa računom od najmanje 500 dinara, napravljenim u radnjama Zemun parka, ostvaruje pravo na besplatan termin klizanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u trajanju od 90 minuta. Račun važi za jednu osobu koja dobija i klizaljke na korišćenje, a ledena površina biće spremna za sve ljubitelje ovog vida zabave sve do kraja februara.

Klizalište u Zemun parku je otvoreno svakoga dana od 10 do 22h.

Takođe, pored klizališta, posetioci će tokom decembra imati priliku da osvoje vredne nagrade u okviru nagradnog foto konkursa. Pored računa od najmanje 2.000 dinara iz neke od prodavnica Zemun parka, sve što je potrebno za potencijalno osvajanje putovanja u Istanbul ili nekog od vaučera u Home Centru, jeste da se fotografišete ispred panoa "Put u Istanbul" koji se nalazi u Zemun parku i okačite fotografiju u aplikaciju koja se nalazi na zvaničnoj Fejsbuk stranici ritejl parka.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.