Kerim odlazi u Istanbul!

Izvor: Kurir, 09.Apr.2012, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kerim odlazi u Istanbul!

Posle svih emotivnih problema s Defne, on otkriva Demiru da ide u grad na Bosforu zbog nove ljubavi

Tračevi se brzo šire.

Nakon povratka u Džemalovu vilu, Sarmašik zabranjuje Aslanu da je posećuje, što on neće lako prihvatiti. Fatma će slučajno čuti prepirku Aslana i Sarmašik, nakon čega će joj biti jasan njihov odnos.

Zbog svih emotivnih problema s Defne, Kerim otkriva Demiru da želi da se vrati u Istanbul, pre svega zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nove simpatije. Međutim, traži od Demirovog partnera da se povuče iz posla. Defne uporno skriva razlog svoje tuge pred majkom, ali će tračevi ubrzo otkriti o čemu je reč. Asi sreće Alija, koji se raspituje za njeno zemljište i poslovne planove. Ubrzo saznaje da će Demir svojim poslom onemogućiti da Asi ostvari ono što je nameravala i uradiće sve kako bi sredila situaciju.

Aslan započinje svađu sa Sarmašik i Fatmom, koja će na kraju saznati sve o Aslanovim ljubavnim problemima...

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.