Kendal Džener je ovom slikom ozbiljno ugrozila Kim Kardašijan! (FOTO)

Izvor: Story, 22.Jul.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kendal Džener je ovom slikom ozbiljno ugrozila Kim Kardašijan! (FOTO)

Mlada Kendal Džener koja se probija u svetu mode uskoro bi potpuno mogla da preuzme slavu klana Kardašijan.

Kendal Džener, foto: Instagram

Sa prvim znacima leta bikini fotke postanu neverovatno popularne na društvenim mrežama a svetske lepotice kao da se utrkuju koja će postaviti atraktivniju.

Ljubomora Kim Kardašijan nema kraja: Starleta kupila 3 miliona pratilaca da bi pobedila sestru!

E pa, ukoliko do sada nije poludela od ljubomore >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << (a mediji pišu da jeste) Kim ima zbog čega da se zabrine. Jer njena mlađa sestra Kendal Džener definitivno izgleda neverovatno!

Pogrešila: Kendal Džener na meti negativnih komentara! (FOTO)

Do sada su Kimini selfiji i fotke na kojima sa ponosom pokazuje svoje obline dobijali najviše lajkova na ovoj društvenoj mreži, ipak, nova bikini fotka Kendal Džener za samo nekoliko sati sakupila je 1.7 miliona lajkova.

Šta kažeš na to, Kim?

Izvor: story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.