Kejti Peri u stripu

Izvor: Kurir, 07.Jun.2012, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejti Peri u stripu

Strip-priča biće o usponu 27-godišnje pevačice, od detinjstva u strogoj hrišćanskoj porodici do njenih prvih velikih hitova

NJUJORK - Američka pop pevačica Kejti Peri je poslednja u nizu poznatih ličnosti čiji će život biti pretočen u formu stripa.

Izdavačka kuća Bluewater Productions, poznata po seriji biografskih izdanja o životu zvezda kao što su

Džastin Biber, Ledi Gaga i Tejlor Svift, objaviće novi strip o usponu 27-godišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pevačice, od detinjstva u strogoj hrišćanskoj porodici do njenih prvih velikih hitova "I Kissed A Girl" i "Hot n Cold".

Zasad se ne zna kada će se ovaj strip, pod naslovom "Fame: Katy Perry" naći u prodaji, niti da li će obuhvatiti i kratak brak pevačice sa britanskim komičarem Raselom Brendom.

Agencija Rojters navodi da se u julu očekuje 3D dokumentarac s koncertom Kejti Peri.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.