Kejt i Vilijam napustili Kensingtonsku palatu: Pogledajte gde ce živeti princeza Šarlota! (FOTO)

Izvor: Story, 09.Maj.2015, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt i Vilijam napustili Kensingtonsku palatu: Pogledajte gde ce živeti princeza Šarlota! (FOTO)

Četiri dana nakon rođenja princeze Šarlote, princ Vilijam i vojvotkinja Kejt napustili su Kensingtonsku palatu kako bi sa princezom Šarlotom i starijim sinom, princem Džordžem, prešli u Anmer Hol.

Kejt i Vilijam, foto: Profimedia

Anmer Hol udaljen je oko 180 kilometara od Kensington palate i nalazi se u mirnom i tihom mestu, koje nije u žiži medija i paparaca, tako da su Kejt i Vilijam odlučili da prvih nekoliko meseci provedu sa princezom upravo ovde.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />Kejt i Vilijam fotografisani su u automobilu 6. maja 2015. godine, na mestima vozača i suvozača, koji se kreće ka domu sa deset spavaćih soba, smešten na kraljicinom imanju Sandringam u Norfolku, u Engleskoj.

Spekuliše se da Kejt ne podnosi dobro pritisak u Kensingtonskoj palati, a da se se ni Vilijam ne oseća prijatno i da članovi kraljsevske porodice međusobno ovu palatu nazivaju ekspres lonac.

Čini nam se da će upravo ovo imanje biti odličan izbor za mališane Šarlotu i Džordža, zato što ga ne okružuje ni stotinak meštana, a nema cak ni lokalnog paba.

Osim toga, samo imanje je prelepo i okruženo zelenilom, tako da ce kraljevska porodica moći da uživa u vremenu koje će provoditi sa svojom decom.

Izvor: Lisa

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.