Kejt Mos: Ponovo u paklu droge

Izvor: Story, 01.Nov.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Mos: Ponovo u paklu droge

Supermodel Kejt Mos pojavila se u javnosti s prahom na haljini za koji se sumnja da je opijat, što je pokrenulo priče da je slavna manekenka poklekla pred izazovima kokaina

Jedna od najpoznatijih svetskih manekenki Kejt Mos (41) otkako je zakoračila u petu deceniju života, stalno je na meti paparaca, pa se tako tabloidi utrkuju ko će više i češće izveštavati o njenoj izmenjenoj, a donedavno besprekornoj figuri. Naime, pre nekoliko nedelja plavuša intrigantnog izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pojavila se potpuno otečena, po nekima čak i neprepoznatljiva, i mnogi su se pitali šta je uzrok tome. S obzirom na to da je tokom poslednjih nekoliko godina isticala da je pakao droge iza nje, promenjen fizički izgled usmerio je pažnju javnosti upravo na mogući povratak kokainskom poroku. Manekenka se prošle nedelje pojavila na otvaranju luksuznog londonskog restorana.

Dok je izlazila iz luksuzne limuzine, mnogi su komentarisali da izgleda prilično loše za supermodela, ali primetili su i velike bele mrlje na njenoj crnoj toaleti. Zbog praha na haljini i nosu svi su posumnjali da se vratila starim navikama. Kejt je već godinama poznata po raskalašnom ponašanju na zabavama, a 2005. fotografisali su je kako u muzičkom studiju izvlači linije i šmrče kokain s tadašnjim dečkom Pitom Doertijem (36).

- Bila je na vrhu sveta. Kejt je šmrkala drogu svakih pet minuta. Nakon nekog vremena uopšte se nije trudila da izvlači linije, već je gurala u nos velike grumenove belog praha – rekao je njen tadašnji blizak prijatelj Gavin Masel.

On veruje da je u to vreme manekenka samo na kokain potrošila pola miliona dolara. Kejt sada tvrdi da je takav način života iza nje i da se smirila.

Interesantno je i to da se ona u poslednje vreme ponovo pojavljuje s burmom na ruci, iako je njen brak s gitaristom Džejmijem Hinsom (46) već duže u krizi i već neko vreme nagađa se da se razvode. Kejt, koja iz veze sa novinarom Džefersonom Hakom (44) ima ćerku Lilu Grejs (13), sa Džejmijem Hinsom u braku je četiri godine. Međutim, ona sa suprugom već dugo ne živi u njihovoj londonskoj vili.  

Novi životni izazovi ponovo su pred njom, a ona očigledno ne ume da se izbori s teškoćama zbog kojih je ponovo posegnula za opijatima.

Piše: Ksenija Konić

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.