Karamela unajmio telohranitelje!

Izvor: S media, 23.Jul.2011, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karamela unajmio telohranitelje!

Poznati šoumen Karamela unajmio je telohranitelje zbog emisije koju trenutno vodi!

Goran Stojičević Karamela više nigde ne mrda bez dva kršna, profesionalna telohranitelja. Kaže, nije se privatno nikome zamerio, niti se od koga krije, ali, što je sigurno - sigurno je!

Karamela: Estrada je ljubomorna i na mrtvu Kseniju!

Karamela: Karleuša nije zvezda

Karamela izboden nožem tokom snimanja emisije

- Nikoga se ne plašim, ali opasna >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su vremena. Unajmio sam telohranitelje zbog gledalaca moje emisije! Da ljudi ne ostanu bez mene i bez emisije. Serijal "Preljubnici", koji ide na BN Televiziji prekrstio sam u "Balkanske prevare". Proširio sam repertoar interesovanja, ima da razotkrivam sve i svašta još žešće nego do sada i normalno da mi treba neko da mi čuva leđa. Krećem i u osvajanje Makedonije, rekao je Karamela, prenosi Alo.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Karamela: Unajmio sam telohranitelje

Izvor: Svet plus, 23.Jul.2011

Scaron;oumen Goran Stojičević Karamela više nigde ne mrda bez dva kršna, profesionalna telohranitelja. Kaže, nije se privatno nikome zamerio, niti se od koga krije, ali, što je sigurno - sigurno je.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.