Kao od majke rođena (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Okt.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao od majke rođena (FOTO, VIDEO)

Demi Lovato se za "Veniti fer" slikala gola. Objasnila je zašto.

Pevačica se slikala za magazin "Veniti fer", ali je prethodno tražila da joj se ispune tri želje: da na fotografijama bude bez odeće, bez šminke i bez "retuširanja" i ostalih dorada u programima za obradu fotografija.

"Proteklih dana sam naučila da je život prekratak", rekla je Demi Lovato (23) kojoj je nedavno preminuo pradeda, kojeg je obožavala.

"Tuga me je inspirisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da uđem dublje u sebe, da budem ono što jesam. Zato sam rešila da pokažem pravu stranu sebe - oslobođenu".

Hrabro, nema šta.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

"Mislila sam da nikada neću moći to da uradim. Ali, osećaj je moćan i može biti dobar primer drugim ženama da probaju isto", poručuje pevačica i dodaje da treba raditi na sebi, svojoj un utrašnjisti, a ne na svom telu.

POGLEDAJTE VIDEO:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kakve obline! Pevačica se skinula i ostavila sve bez teksta

Izvor: Blic, 03.Okt.2015

Pevačica Demi Lovato pozirala je naga za novo izdanje časopisa "Veniti fer". Ona je govorila o samopouzdanju i u cilju promovisanja ljubavi prema sebi, skinula sve sa sebe ispred fotoaparata...- Naučila sam da je život prekratak i zato sam odlučila da ga živim svakog dana kao da je poslednji. Ovim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.