Kanije Vest savetuje: Ovo su mojih 7 modnih zaposvesti

Izvor: Story, 19.Mar.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanije Vest savetuje: Ovo su mojih 7 modnih zaposvesti

Suprug Kim Kardašijan poznat je kao jedan od najstilizovanijih muškaraca na američkoj javnoj sceni, a odnedavno je i kreator. Ovo su njegovi saveti.

Kanije Vest, foto: Profimedia

Istražujte i pravite greške dok ne pronađete svoj stil

- Srećom, dovoljno sam bogat da mogu sebi da priuštim da pravim greške i da učim o modi tako što sam nekoliko puta bio modna žrtva i na meti nekolicine modnih kritičara, od kojih sam čuo korisne savete >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i naučio dosta o stilu i modi. Stoga je proces izgradnje sopstvenog stila veoma bitan - smatra poznati reper.

Kanije Vest opsednut Jelenom Karleušom?

Nemojte da ograničite svoju garderobu na isključivo crnu boju

- Uvek sam srećan kada imam monohroman look, koji nije crn - izjavio je Vest. Iako voli crnu boju, trudi se da u svoj svakodnevni izgled uključi i druge boje i osveži kompletan autfit.

Ne zaboravite svoj posao, jer ipak vam on obezbeđuje plaćanje računa

- Ja sam reper i to je moja glavna profesija, koja mi omogućava da pokušam da pravim garderobu.

Pevačica Širli Menson u otvorenom pismu ponizila Kanijea Vesta

Eksperimentišite s veličinama


- Mislim da je veoma bitno da eksperimentišete sa različitim veličinama: ogromnim (oversize) stvarima ili onim komadima, koje samo malo prelaze liniju struka. Dopada mi se kako mi stoje takvi različiti komadi.

Naučite kada i kako morate da se obučete da bi vaš stil bio primećen 


Ovaj savet je povezan sa prvim jer ukazuje na jedan proces i spoznaju svog stila kroz koje morate da prođete.

Neverovatno: Vazduh sa Kanijeovog koncerta na aukciji

Osvežite stare ideje, jer i dalje mogu da izgledaju fenomenalno

Kanje Vest je uzeo staru teksas košulju i promenio dugmiće osveživši na taj način stari model i tip teksasa i stvorivši potpuno novi izgled.

Imajte svog krojača

- Svakodnevno moram da suzim ili proširim neku košulju ili pantalone, pa je bitno da imate jednog sjajnog krojača stalno pored sebe, koji će vam pomoći kada vam je najpotrebnije.

Izvor: Men\'sHealth.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.