Kakva Zorannah, ova ga preterah

Izvor: Mondo, 08.Nov.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva Zorannah, ova ga preterah

Slavna manekenka objavila je knjigu sa svojim fotografijama...

Foto: Instagram/gisele

Žizel Bundšen, supermodel iz Brazila, "pobedila" je kada je reč o skupocenosti knjige u kojoj zapravo i nema reči, već samo njenih slika.

Knjiga (slikovnica) sadrži više od 300 njenih fotografija koje obeležavaju dvadesetogodišnju karijeru, samo par meseci nakon što se manekenka penzionisala sa modnih pista.

Njen fan Marselo Spenser je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je stigao u petak u ponoć kako bi bio prvi u redu za premijernu promociju njene knjige u Sao Paulu i kako bi njegova kopija knjige "Žizel" bila potpisana od strane njegove "boginje" lično.

Spenser je istakao da ga je Bundšen tretirala "veoma dobro" i napisala mu je jednostavnu posvetu: "Za Marsela, zgodnog, plavog, visokog i mršavog. Od tvoje dive, Žizel".

Verzija njene knjige na portugalskom se prodaje za 500 dolara ili 925 dolara ako je deluks izdanje.

Knjiga modne blogerke Zorannah je na ovogodišnjem sajmu koštala 1.199 dinara, pa roditelji njenih obožavateljki mogu da odahnu što nije kao Žizel prodavala kolekciju svojih fotografija, jer se novčaniku to ne bi dopalo.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.