Kako raskinuti vezu: Ovna ostavite naglo, Lava naterajte da vas ostavi, a Ribe...

Izvor: 24sata, 10.Okt.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako raskinuti vezu: Ovna ostavite naglo, Lava naterajte da vas ostavi, a Ribe...

Nije uvek lako prekinuti ljubavnu vezu. Sa nekima je to lako, neke osobe odu i same kada uvide da ne ide, a sa nekima je to veoma teško. Kako se ko ponaša u tim prilikama zavisi i od znaka.

OVAN

Ljudi rođeni u ovom znaku su otvoreni, realno gledaju na život. Kada vide da nešto ne ide i sami će otići. Ali ako vi želite da ostavite Ovna, učinite to naglo, iznenada, recite mu to pred svima. Tada će sigurno otići. Ipak, morate znati da on voli avanture, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << ali i da izuzetno poštuje ozakonjenu ljubav i da će ukoliko je eventualno u braku, iz njega vrlo teško otići. A čak i kada se odluči da ode, još dugo živi u prošlosti.

BIK

Ako želite da ga napustite, biće to veoma komplikovano. Ako vas je zaista voleo, onda će još dugo ostati strasno vezan za vas. Drugi momenat je njegova posesivnost: ne voli da gubi ništa od onoga što poseduje, a u ljubavi on uvek ima iluziju da poseduje. Zato će se Bik uvek boriti da vas zadrži. Takođe morate znati da je Bik strašno nesrećan kada je napušten, i da se ne okreće baš tako lako novim ljubavima. Ali, ako hoćete da vas on trenutno napusti, onda najbolje da vas zatekne u preljubi. Prevareni Bik nikada ne zaboravlja, ne oprašta i trenutno odlazi veoma besan.

BLIZANCI

Ako želite da raskinete sa tom osobom, to vam neće biti nimalo teško. Budite previše strasni prema njima, uplašiće se toliko emocija i pobeći. Ili pokažite ljubomoru i posesivnost, otići će odmah. Ako on zaključi da ste dosadni, monotoni i obični, jedva će čekati da potraži drugu. Za njih je duži zajednički život pravo mučenje, i lako će odlepršati dalje.

RAK

Teško ćete raskinuti sa njim. Jer, Rak će dugo tolerisati sve vaše ispade, samo u ime nekadašnje ljubavi za koju je previše sentimentalno vezan. On se pomalo plaši i promena. Njemu je lakše da ostane u lošoj emeotivnoj vezi koja ga i ne zadovoljava kao nekada, nego da skupi snage za nešto novo. Ali, trpeći, on u vezu ulaže, leči je i na kraju pobedi. Zato, ako želite da ga napustite, uradite to naglo, promenite adresu i telefon i ne dozvolite mu da se vrati i da vas zove i čeka.

LAV

Ismevajte ga pred drugima, ugrožavajte njegov autoritet, umanjujte njegov ponos - i on će sam otići. Prilikom raskida recite mu sve u lice, bez ustezanja. On će otići vrlo ponosno. U braku, teško se odlučuju narazvod, iako deluju sigurno, dinamično i ponosno. On ima strah od razočaranja, tako da će ostati i pokušati da popravi šta se može.

DEVICA

Ukoliko vas ona napušta, čini to veoma sporo, neosetno i sa velikim, iskrenim kajanjem. I posle ljubavi, ostaće vam prijatelj. Ona se iskreno plaši da nekoga povredi. Kada želite da raskinete sa njom, razgovarajte iskreno, ozbiljno i argumentovano. Ona će vas razumeti, i učiniti sve da lako odete od nje bez obzira koliko to nju boli. Ili unesite nemir, nered i lenjost u svakodnevni život, i ona će otići.

VAGA

Svaki prekid i svako razdvajanje Vagama remeti ravnotežu, izaziva strah, strepnju i nemir. Nemoćna je da se suoči sa istinom. Ona kao da ne želi da nešto menja, već čeka da sam partner uvidi grešku i promeni se. Ako želite naglo sa njom da prekinte, postanite sitničavi, neuredni, vulgarni i prevarite je. Na raskid ona reaguje prezirom i to otmenim. Ali ona ne može da bude sama, odmah će naći drugoga, i zaboraviti vas.

ŠKORPIJA

Ima izuzetnu intuiciju, može da nasluti raskid. A onda će učiniti sve, samo da je vi prvi ne napustite. Ona uživa da to učini prva. Voli borbu, zategnute odnose, dramu i tragediju. Kada budete raskidali sa njom ona će vam priuštiti sve to. Ako ipak uspete da raskinete sa njom, ona će vas i dalje još dugo proganjati i neće vam dati mira.

STRELAC

On od sebe ne želi da napravi žrtvu emocionalnog razočarenja. Zato sve brzo shvata i odlazi prvi. Ali, pre nego što odluči da ode naći će drugog partnera. Ako želite da raskinete sa njim, otvoreni razgovor vam neće pomoći ništa. Samo idite i ne sekirajte se, on je već našao drugoga. Upoređujte ga sa drugim partnerima, recite mu da je dosadan. I on će otići i to brže nego što ste mislili.

JARAC

Njegova osećanja su veoma postojana i iskrena. Ako vas zaista voli, onda će mu biti veoma teško da shvati vašu želju da odete. Biće veoma povređen i dugo će patiti. Ako ga prevarite sa drugim, zatvoriće oči. Možete da se rugate njegovoj stidljivosti i idejama, da kritikujete njegovu porodicu, poreklo, način kako vaspitava decu, nemojte da brinete o njegovim potrebama... Biće toliko povređen i patiće da neće znati ni za sebe, a kamoli za vas. Tada ćete moći da odete od njega bez problema.

VODOLIJA

Sa ovom osobom raskid možete da obavite ležerno, bez trauma. Pružiće vam ruku, nasmešiti se i poželeće vam sreću u budućim ljubavima i životu. Ako je Vodolija odlučila da ode, ona to uvek radi sa osećanjem krivice., jer je vrlo humana i ne želi da iko pati zbog nje. Za nagli raskid potrebno je da je razbesnite uplitanjem u njene tajne, u njen život i ljude sa kojima se druži., ili špijuniranjem njenog života. Tada, ona će ne samo raskinuti sa vama, nego i nestati iz vašeg života i to zauvek.

RIBA

Biće to težak raskid. Ova osoba je plačna i depresivna ako odlučite da odete. Postaje bolesna i nesrećna, i tada još više voli i čezne za onim ko je napušta. Morate je naterati da ode, ali ne prevarom ili grubošću, jer ona će trpeti sve.

Kao prvo, vređajte njenu inteligenciju, dostojanstvo i izgled. Recite joj da je nesposobna, ružna i nikakva. Narušite njeno dostojanstvo, ugled i život. Možda će vas tek tada pustiti da odete.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.