Izvor: Luftika.rs, 28.Sep.2022, 21:09

Kako napreduje izgradnja garaža u Novom Sadu ? (VIDEO, FOTO)

Pre četiri meseca započeti su radovi na rešavanju decenijskog problema nedostatka parking mesta u centru grada, prenosi Vojvodina uživo objavljujući i snimke s početka radova i danas.
Naime, radovi se izvode na podzemnim garažama  u ulici Modene i kod zgrade Skupštine AP Vojvodine (ispod Banovinskog parka).
Ulica Modene Ekipa portala Vojvodina uživo pratila je i snimala dinamiku radova, od njegovog početka do danas. Kako to izgleda, pogledajte u videu:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Garaža u Ulici Modene je jedan od strateških projekata Grada čija realizacija će obezbediti da se u najskoncentrisanijem delu gradskog jezgra obezbede javna parkirališta, na podzemnim nivoima, vodeći računa o zašiti životne sredine.
– Garaža je kapaciteta 267 parking mesta na tri podzemne etaže: Na prvom podzemnom nivou nalaziće se 88 parking mesta, na drugom podzemnom nivou nalaziće se 87 i na trećem podzemnom nivou nalaziće se 92 parking mesta. Od ukupnog broja parking mesta standardna su 245 parking mesta, 14 mesta su za osobe sa ivaliditetom i 8 za električna vozila – rekla je svojevremeno  Adrijana Mesarović, članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije.
Skupština AP Vojvodine Druga lokacija radova na izgradnji podzemne garaže je kod zgrade Skupštine AP Vojvodine.
Kako su tekli radovi od samog početka, pogledajte u videu:

U pitanju je podzemni objekat na dva nivoa čija će ukupna površina biti 6.300 kvadratnih metara i moći će da primi 167 vozila. Devet mesta na prvom nivou, pored lifta, biće rezervisano za osobe sa invaliditetom, a osam parking mesta posedovaće punjače za električna vozila.
Izvor: Espreso.co.rs
Park na Novom naselju zavisi nam od Galensa, Novosađani protiv javnih garaža

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.