Kako nam deca komplikuju život

Izvor: Mondo, 24.Sep.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako nam deca "komplikuju život"

Dok su deca mala, svaka akcija traje dvaput duže nego inače. Evo šta kaže statistika, koliko vremena nam klinci "pojedu" svakog dana.

Od doručka do odlaska u nabavku, sve zahteva mnogo više vremena, dok su vam deca mala, pokazalo je nedavno sprovedeno istraživanje.

Anketa u kojoj je učestvovalo 2.000 odraslih osoba pokazala je da jutarnje spremanje za izlazak iz kuće traje 45 minuta ako imate decu, dok su ako nemate decu za to dovoljna 22 minuta.

A >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što više dece imate, ti svakodnevni poslovi traju sve duže. Porodicama koje imaju troje dece na doručak radnim danima odlaze 24 mintua, a one koje imaju jedno dete sve završe za, u proseku, 18 minuta, prenosi "San".

Odlazak u nabavku namirnica potrajaće pola sata duže ako vodite decu, a isto važi i za kupovinu garderobe i obuće.

Jednostavne aktivnosti o kojima pre nego što ste dobili decu niste ni razmišljali postaju odjednom nešto što morate pažljivo da isplanirate, jer sve ono za šta vam je trebalo pet minuta kad imate sitnu decu zahteva najmanje 15, a često i više.

Ali, kad roditelje pitate da li im je žao zbog toga, svi će se složiti da ne žale ni jedne sekudne. I svi će se složiti da je jedino što im ipak (malo) nedostaje - mogućnost da spavaju kad i koliko žele.

Evo ko je kriv što su deca "nemoguća"Restoran zabranio deci ulaz!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.