Kako muški pogledi utiču na devojke

Izvor: Mondo, 10.Nov.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako muški pogledi utiču na devojke

Ovaj intervju bi svako trebalo da pogleda.

Foto: YouTube

Meril Strip se slikala za naslovnu stranu "Voga". Takođe, urednica ovog modnog magazina, Ana Vintur, je sa slavnom glumicom uradila intervju.

Ne, nisu pričale o tašnicama i cipelicama.

Pričale su o trećoj uspešnoj ženi koju Meril Strip glumi u svom najnovijem flimu "The Post", ali i tome šta oskarovka govori svojim ćerkama, šta misli o aferi koja je uzdrmala Holivud - o >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Harviju Vajnstinu.

Ketrin Grejem, koju Meril igra u svom novom filmu, je urednici 'Vašington posta', žena koja je otkrila aferu Votergejt i strušila Niksona. Dobila je i Pulicerovu nagradu.

"Film govori, između ostalog, i o tome koliko je teško izneti svoj stav", koliko je istina promenljiva i koliko ju je teško otkriti, rekla je glumica, a Ana Vintur je objasnila da joj je Ketrin Grejem bila mentor i prijateljica.

"Ja sam se nje plašila", dodala je Ana Vintur, što je veoma iznenadilo Meril Strip.

"Njena majka je rekla: 'Nije važno čime će se vaša deca baviti, ali moraju da budu najbolja u tome. Šta nam majke rade? I ja kao majka razmišljam: 'Šta li ja radim svojoj deci", rekla je glumica i objasnila da kada se nađe za istim stolom sa svoje tri ćerke, onda pričaju o Harviju Vajnstinu.

"O Harviju. To je sve o čemu razgovaramo. To je prestrašno. Želimo da naše kćeri budu slobodne, ponosne, želimo da budu žene. Izlažemo ih opasnosti ako ih ne upozorimo na muške poglede i kako oni utiču na mlade devojke."

Glumica je takođe rekla da su se "vrata sada otvorila da se više nikada neće zatvoriti".

"Postavili smo nogu. I ljudima će biti vrlo teško da vode svoje živote na način kako su to radili u prošlosti. 'To su samo priče iz svlačionice', 'muškarci su jednostavno takvi.' Ne, nisu. Mi smo civilizovani ljudi i učimo iz svojih grešaka."



Pogledajte ceo intervju i kako je Meril Strip ušetala u redakciju "Voga":



Izvor: YouTube

Pročitajte i ovo:

Meril Strip: REKORDERKA (VIDEO)Ana Vintur: Najbolja mama, najbolje noge (FOTO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.