Kako miriše Vog ruža

Izvor: Mondo, 14.Maj.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako miriše "Vog" ruža

Magazin "Vog" ove godine obeležava 125 godina postojanja. Pored niza različitih manifestacija, smislili su i nešto baš originalno...

Kako proslaviti prošlost gledanjem u nešto sasvim novo? "Vog"je našao rešenje: napravili su ružu koja nosi ime čuvenog magazina.

Објава коју дели Vogue (@voguemagazine) дана 12. Мај 2017. у 3:21 PDT

"Vog" piše da nova ruža u svom mirisu ima notu citrusa, sladića i vanile, "baš kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << letnje jutro na nekoj morskoj obali".

Svaki cvet ima više od 50 latica boje breskve.

Tako smo sada uz "Dior" ružu koja je crvena, i "Kenedi", koja je bela, "Katrin Denev" u boji korala, "Merilin Monro" plavičasta, sada imamo i "Vog" ružu - elegantnu i otmenu, ali i mirisnu, jer kako je rekla Koko Šanel: žena koja nema svoj parfem, nema ni budućnost.

Ideja je da ova ruža bude dugovečna i izdržljiva, kao magazin čije ime nosi. Da može da uspeva u svim delovima sveta, u Vrelom Los Anđelesu, u bučnom Njujorku, zagušljivom Milanu, u vlažnom Londonu, u Parizu.

Revolucija u "Vogu"

------------------------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.