Kako izgleda kada grom udari u auto VIDEO

Izvor: B92, 09.Jul.2022, 12:34

Kako izgleda kada grom udari u auto VIDEO

Žena iz SAD uspela je da snimi trenutak kada je vozilo njenog supruga, kojim je prevozio i njihovu decu, pogodila munja.

Naime, dok se u petak vraćala kući sa porodičnog odmora tokom grmljavinske oluje u blizini St. Petersburga na Floridi, Michaelle May Whalen odlučila je da se oproba u fotografisanju munja. Nakon što u tome nije uspela, prebacila se na video-snimanje, piše Washington Post.

Upravo u tom trenutku uspela je da snimi neverovatan prizor – >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suprugov kamionet u kome je prevozio njihovu decu pogodila je munja.

Deca i suprug su na svu sreću prošli bez ikakvih povreda, ali je kamionet navodno kompletno ”spržen”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako izgleda kada grom udari u auto

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jul.2022

Žena iz SAD uspjela je da snimi trenutak kada je vozilo njenog supruga, kojim je prevozio i njihovu djecu, pogodila munja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.