Kako izgleda kad “ulepšavanje” krene naopako? Dobijemo počupane trepavice, narandžaste obrve (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 01.Okt.2022, 16:47

Kako izgleda kad “ulepšavanje” krene naopako? Dobijemo počupane trepavice, narandžaste obrve (FOTO)

Od neuspelog, samostalnog šišanja, urnebesne šminke do loše frizure – nema osobe koja bar neki neuspeh prilikom ulepšavanja nije “čekirala”.
Među nama ipak ima i onih hrabrih žena koje nije bio sramota da sa celim internetom podele svoje omiljene bjuti fejlove.
Jedna korisnica Reditta je odlučila da podeli kako je njen odlazak na mikroblejding obrva pošao naopako.
Foto: Printscreen/HolleighLujah / Reddit Druga korisnica je imala nesreću sa upotrebom uvijača za >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << trepavice pa je tako, na nesreću, ostala bez istih.
Foto: Printscreen/shannonnicolle / Reddit Svi volimo helanke koje nam lepo ističu obline i naglašavaju guzu, međutim, kupovina onlajn ne može da predvidi ovakve stvari –  šav na nezgodnom mestu.
Foto: Printscreen/lol_camis / Reddit Jedna devojka je iskreno govorila o svom blamu, kad je balzam koji je kupila, koristila, ali za pogrešan deo tela.
– Mesec dana sam koristila ovaj balzam za usne pre nego što sam ukapirala da se zapravo radi o kremi za zanoktice – napisala je ona.
Foto: Printscreen/ashbear2020 / Reddit I Pepeljuga je izgubila cipelicu, a ova žena, nažalost, štiklu na putu do posla.
Foto: Printscreen/ AsianVixen4U / Reddit Izvor: Zadovoljna.rs
Ova lepotica nema dečka zbog bizarne tajne koju krije, na prvom sastanku otkriva svoje pravo lice

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.