Kako dobiti bikini telo? Tes Holidej zna!

Izvor: Story, 27.Jun.2015, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako dobiti bikini telo? Tes Holidej zna!

Najkasnije tri meseca pre leta svi počinjemo da razmišljamo o vežbanju i kupovini kupaćeg kostima koji će nam savršeno stajati.

foto: Screenshot

Leto je stiglo i dok su neki naporno radili kako bi ostvarili svoj cilj, drugi su bili pomalo lenji pa sada imaju nedoumice oko odabira odgovarajučeg kupaćeg kostima. 


Međutim, Tes Holidej, popularni plus size model, pokazaće vam da je svako telo - telo spremno >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << za bikini! Tes je ovom prilikom pozirala za novu kolekciju brenda koji dizajnira odeću za devojke s oblinama, i još jednom pokazala kako je svako telo zaista savršeno telo.



Izvor: wall.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.