Kako doakati paparacima? Tejlor Svift ima REŠENJE – iz kuće izlazi U KOVČEGU

Izvor: Story, 17.Nov.2018, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako doakati paparacima? Tejlor Svift ima REŠENJE – iz kuće izlazi U KOVČEGU

Svetski poznata zvezda zaista ima čudne navike. Izgleda da je pevač Zejn Malik potvrdio jednu neverovatnu priču koja kruži o Tejlor Svift, njegovoj koleginici, sa kojom je snimio duetsku pesmu. – Svuda je putovala u kovčegu – izjavio je Zejn za britanski Vogue. Ove bizarne glasine o Tejlor kruže već neko vreme, nakon što su ... The post Kako doakati paparacima? Tejlor Svift ima REŠENJE – iz kuće izlazi U KOVČEGU appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Tejlor Svift ima bizarni običaj da izlazi iz kuće u kovčegu (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2018

Izgleda da je pevač Zejn Malik potvrdio jednu neverovatnu priču koja kruži o Tejlor Svift, njegovoj koleginici, sa kojom je snimio duetsku pesmu...- Svuda je putovala u kovčegu - izjavio je Zejn za britanski "Vogue"...Ove bizarne glasine o Tejlor kruže već neko vreme, nakon što su članovi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.