Kako da savršeno stavite ajlajner! (FOTO)

Izvor: JavneVesti.com, 09.Maj.2014, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da savršeno stavite ajlajner! (FOTO)

Mnoge devojke ne usuđuju se da same kod kuće istaknu svoje oči ajlajnerom, jer se plaše da to neće uspeti da urade tako vešto kao profesionalni šminkeri. Zatom, make-up ekspert i kreator novog Aura gel-ajlajnera Dragan Vurdelj donosi objašnjenje kako se to radi

 
Na samom početku zlatnog doba Holivuda, dvadesetih godina prošlog veka, upotreba ajlajnera doživela je svoju veliku ekspanziju, a s prvim tečnim ajlajnerom koji se pojavi šezdesetih godina tih godina “cat >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << eye look” je bio na vrhuncu svoje popularnosti.
 
Neponovljive i jedinstvene dive sa crno-belog platna i danas oduzimaju dah sa svojom ženstvenošću, a upravo njihov izgled i stil bili su inspiracija make-up ekspertu Draganu Vurdelji za lansiranje sasvim novog proizvoda, gel-ajlajnera koji je kreirao za Auru.
Elastičan je kao krem-ajlajner, ne razliva se i neverovatno se brzo suši. Idealan je za savršeno precizne linije i kao baza za pigmente ili kompakt senke. Ajlajner je inače omiljeni proizvod Dragana Vurdelje za šminkanje očiju. On poručuje da bilo koji stil da odaberete prilikom nanošenja gel ajlajnera, ne zaboravite da njime ističete oči u kojima se najvernije vidi izraz raspoloženja, stava, pa i same duše.
Ono što je posebno zanimalo dame jeste kako da u nekoliko poteza na različite načine pomoću gel-ajlajnera istaknu svoje oči, što je tim Dragana Vurdelje uz pomoć Aure i predstavio.
 
Prvi od predloga je “Classic look” – klasični blago mačkasti izgled koji je uvek aktuelan. Pristaje gotovo svakom obliku i pruža dozu senzualnosti i misterioznosti, a nanosi se samo na površini kapka u tankom sloju.
 
Drugi predlog je “Graphic look” pomoću kojeg možete da osvežite klasični “cat eye” stil. Začinite ga s malo grafike tako što će linija iznad kapka učiniti da izgledate smelije, prodornije i iznad svega seksi.
 
Treći je “Dramatic look” koji se koristi za isticanje kompletne ličnosti i ajlajner se nanosi na ceo kapak. Ovaj senzualni i pomalo darkerski stil ispuniće vaša očekivanja.
 
 
 
Do saradnje između Dragana i Aure je došlo iz nekoliko razloga. Industrija kozmetike podrazumeva objedinjavanje inovacija i promena u modnim trendovima nauke, znanja, tehnologija i estetika. Cilj kompanije Aura je da napravi zanačaj iskorak na tržištu i po kvalitetu prestigne direktnu konkurenciju. Posvećena je postizanju vrhunskog kvaliteta uz aktuelni svetski dizajn po cenama koje su konkurentne u odnosu na ostale brendove u ovoj klasi.
 
Sinoć je u hotelu “Square Nine” održana promocija najnovijeg gel-ajlajnera koji je za Auru kreirao Dragan Vurdelja. Među zvanicama sinoć su se našle mnoge poznate ličnosti među kojima Mirjana Bobić Mojsilović, Nina Janković, Irina Radović, Luna Lu, Duška Jovanić, Biljana Cincarević, Melina Džinović, Tamara Paunović, Marija Tarlać, a delić atmosfere sa ove promocije pogledajte u galeriji.
 

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.