Kajli i Trevis na naslovnoj strani UZNEMIRILI SVE: Da li i vi mislite da je sestra Džener PONIŽENA?

Izvor: Story, 17.Jul.2018, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajli i Trevis na naslovnoj strani UZNEMIRILI SVE: Da li i vi mislite da je sestra Džener PONIŽENA?

Kajli Džener i Trevis Skot našli su se na naslovnoj strani magazina “GQ”, ali to nije obična naslovnica, daleko od toga. Pogledajte je dobro i recite da li na njoj vidite neke sporne detalje? “GQ” je za naslovnu odabralo Kajli i Trevisa kao “najmoćniji par šou-biznisa”. Američki “Tajm” je nedavno Instagram zvezdu i mejk-ap mogula ... The post Kajli i Trevis na naslovnoj strani UZNEMIRILI SVE: Da li i vi mislite da je sestra Džener PONIŽENA? appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Veliki ožiljak Kajli Džener godinama INTRIGIRA: Ovo je PRAVA ISTINA o njemu

Izvor: Story, 18.Jul.2018, 16:35

Naslovna strana “GQ” sa Kajli Džener (20) i Trevisom Skotom (26) pokrenula je lavinu kritika zbog neprimerene provokativnosti, a pojavljivanje poznatog para na stranama ovog magazina donelo je i zanimljivu priču o ožiljku mlade rijaliti zvezde i mejk-ap mogula. Svaki put kada bi Kajli pokazivala...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.