Kaja Ostojić otvoreno: STRANCI SU BOLJI PREMA ŽENAMA OD SRBA

Izvor: Story, 01.Nov.2018, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaja Ostojić otvoreno: STRANCI SU BOLJI PREMA ŽENAMA OD SRBA

Katarina Kaja Ostojić često je bila na meti medijskih spekulacija zbog glasina da je njen brak sa poznatim DJ Džuniorom Džekom u krizi. Ona je to demantovala i progovorila o mužu. Bračni par živi u Briselu, a Kaja ne planira da se vrati u Srbiju. Pevačica većinu svog vremena provodi u Briselu, ali ne krije ... The post Kaja Ostojić otvoreno: STRANCI SU BOLJI PREMA ŽENAMA OD SRBA appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Kaja Ostojić objasnila po čemu se NJEN MUŽ razlikuje od muškaraca U SRBIJI!

Izvor: Story, 01.Nov.2018

Kaja Ostojić demantovala je glasine da je njen brak u krizi i otvoreno progovorila o odnosu sa suprugom… Katarina Kaja Ostojić često je bila na meti medijskih spekulacija zbog glasina da je njen brak sa poznatim DJ Džuniorom Džekom u krizi. Ona je to demantovala i progovorila o mužu. Bračni...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.