Kada oni rade prljav posao

Izvor: Mondo, 07.Nov.2015, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada oni rade "prljav" posao

Isplati se u više oblasti i to oboma...

Foto: Instagram/candleboys

Dodavanje usisivača vašem partneru može dovesti do boljeg seksa! To je otkriće Univerziteta u Alberti, gde su proučavali kako količina kućnih poslova koje muškarac obavi utiče na seksualni život tog para.

Za ovu studiju, koja je objavljena u žurnalu Family Psychology, istraživači su analizirali podatke od 1.338 parova koji su zajedno proteklih pet godina. Oni su se fokusirali na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dve stvari: koliko su muškarci doprinosili kućnim poslovima i koliko je pravedna bila ta podela iz ugla oba partnera.

Došli su do zaključka da nije toliko bitna tačna količina kućnih poslova koje momci obavljaju, dok god su partneri prijavljivali da je u pitanju "fer učešće". To je dovelo do toga da parovi imaju više seksualnih aktivnosti i budu zadovoljniji na tom polju.

Na osnovu te logike, momci koji čiste na ovim slikama, sigurno su spremni da zablistaju i u spavaćoj sobi:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.