Kada, gde, kako...: Vodič za VRELI letnji seks

Izvor: 24sata, 14.Avg.2014, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada, gde, kako...: Vodič za VRELI letnji seks

Leto prosto mami na seks. To je vreme letnjih avantura, slobodnog ponašanja i otpuštanja kočnica. Ipak, pre nego što se prepustite njegovim čarima, pogledajte kojih saveta bi bilo dobro da se pridržavate...

Kondomi u automobilu

Visoka temperatura može da ošteti kondom smanjujući mu delotvotrnost po pitanju sprečavanja začeća ili prenošenja polno prenosivih bolesti. Poznato je da automobili leti mogu da se neverovatno zagreju, a ako unutra ostavite >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << kondom, nemojte ga upotrebiti, već ga bacite.

Proverite okolinu

Premda seks na otvorenom leti može da bude i te kako zabavan, valja pripaziti na određene stvari. Pre nego što se udobno smestite na plaži, u šumici ili na kakvom proplanku, prvo dobro osmotrite okruženje kako biste izbegli otrovni bršljan ili pak gnezda insekata. Naime, sigurno ne želite da umesto užitka nakon seksa dobijete osip ili ubod. Naravno, uvek birajte mesto koje je u hladu i na kojem nećete biti uhvaćeni.

Vodena sredina

Iako seks u bazenu može da zvučati erotično, to zapravo uopšte nije dobra ideja. Naime, za vreme seksa u vodi postoji značajno veća šansa da pokupite neku polno prenosivu bolest jer voda ispira prirodni lubrikat koji stvara telo dovodeći do jačeg trenja, zbog čega pak nastaju ogrebotine i ranice u koje bakterije i virusi mogu lako da uđu. Osim toga, hlor u bazenu lako može da ošteti kondom. Isto tako, seks u jezeru ili reci nije ništa sigurniji - prema rečima stručnjaka, ta voda vrlo lako može uzrokovati iritaciju ako uđe u vaginu.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.