Kad zbog ljubomore istripuješ svašta...

Izvor: Mondo, 05.Avg.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad zbog ljubomore istripuješ svašta...

Malo ljubomore tu i tamo nije strašno, ali ovo osećanje može da natera čoveka da uradi razne budalaštine. Ovi momci su iskreno ispričali šta su oni uradili zbog ljubomore.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

  "Reč je o najboljem drugu moje devojke, koji mi je nekako uvek smetao. Ponekad je provodila mnogo vremena sa njim i zbog toga sam bio ljubomoran. Jedno veče je trebalo da ode sa njim na piće posle posla, a ja sam čekao preko puta da izađe iz kancelarije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pratio sam jer sam želeo da vidim kako će da priča sa njim, da li će da flertuju.Bili su zajedno oko sat i po, a ja sam to sve vreme posmatrao. Bolesno, priznajem. Ništa se među njima nije desilo, on je čak i plakao, a posle sam saznao da prolazi kroz gadan raskid. Ona I dalje nema pojma da sam ih pratio, barem mislim da ne zna," ispričao je jedan muškarac za Womenshealthmag.

Video sam se sa jednom devojkom samo nekoliko puta. Očigledno se ona meni sviđala mnogo više nego ja njoj. Iako nikada nismo bili zvanično u vezi, nisam mogao da podnesem ideju da se viđa sa još nekim. Video sam da je sa mog računara proveravala mejl prethodnog puta kada smo bili kod mene, i da se nije izlogovala. Čitao sam skoro sve njene mejlove narednih nekoliko meseci. Otišao sam predaleko, to stvarno nije bilo normalno. Na kraju sam ispričao jednom drugu za to i on se izlogovao sa njenom mejla kada je došao kod mene. Pobesneo sam jer nisam znao šifru da opet uđem na mejl. Užas, to je bio baš loš period.

Jedan od muškaraca priča kako je bio na žurci sa svojom devojkom, na kojoj su bile i njene kolege s posla. "Užasno sam se napio i video da grli jednog kolegu, to mi se uopšte nije svidelo. Pomislio sam: ako će neko da je grli, to ću onda biti ja. Otišao sam do njih i počeo da je grlim, time sam želeo svima da pokažem koliko smo zaljubljeni. Ne bi to bilo strašno da nisam bio tako pijan, pa sam smotano pokušavao da je poljubim i baljezgao kako je volim. Osramotio sam je pred svim kolegama, a osramotio sam i sebe. Narednog jutra mi je ispričala da je tip grlio u znak zahvalnosti jer mu je kupila poklon za Božić, ali ja sam siguran da je bilo zato što mu se sviđa."

Moja bivša devojka je često dolazila kasno s posla, pa sam, naravno, pomislio da me vara, umesto da joj verujem da ima puno posla. Jedno veče sam joj brljao po telefonu dok se tuširala. Nisam našao baš ništa sumnjivo, zbog čega sam se osećao još gore nakon toga. Nikada joj nisam rekao šta sam uradio mislim da to nikada ne bih ponovio, ali nisam siguran.

Bili smo u otvorenoj vezi i znao sam da se viđa sa još jednim muškarcem, rekla mi je to. Ponašao sam se kao da mi to ne smeta, ali sam zapravo bio ljubomoran. Kad god nismo bili zajedno, mislio sam da je sa njim, zato sam počeo da joj šaljem poruke i da je zovem baš, baš često. Jedno veče sam se napio i zvao sam je 18 puta zredom, bez odgovora. Sada se pitam da li je još uvek sa tim drugim tipom.

Koja je najgora ili najluđa stvar koju ste vi uradili zbog ljubomore?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.