Kad šlepovanje krene naopkao: Iz jednog jarka u drugi VIDEO

Izvor: B92, 22.Maj.2020, 11:22

Kad šlepovanje krene naopkao: Iz jednog jarka u drugi VIDEO

Izvlačenje automobila iz jarka zahteva snažno vozilo koje će ga vući i barem malo logičkog razmišljanja aktera ovog poduhvata.

Ako šlepujete vozilo pomoću sajle, pa makar i samo nekoliko metara, pobrinite se da neko u njemu sedi za volanom. U suprotnom, možete prouzrokovati još veću štetu na automobilu koji vučete.

Nije snimljeno kako je ovaj Mustang starije generacije završio u jarku pored puta, ali pretpostavljamo da neke veze sa tim imaju vlažan kolovoz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i previše "konja" čija se snaga prenosi na zadnje točkove.

Prvi deo operacije izvlačenja iz jarka protekao je bez problema, ali su svi napori na kraju poništeni. S obzirom da na mestu vozača nije bilo nikog ko bi njime upravljao ili pritisnuo kočnicu, automobil je nastavio da se kreće po inerciji, da bi ponovo završio u jarku ali sa suprotne starne puta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Kad šlepovanje krene naopako

Izvor: AutoBlog, 23.Maj.2020, 09:33

Izvlačenje automobila iz jarka zahteva snažno vozilo koje će ga vući i barem malo logičkog razmišljanja aktera ovog poduhvata. Ako šlepujete vozilo pomoću sajle, pa makar i samo nekoliko metara, pobrinite se da neko u njemu sedi za volanom. U suprotnom, možete prouzrokovati još veću štetu na...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.