Kad ona vodi vremensku prognozu svima je toplo, a sad je zbog jednog poteza porede sa Šeron Stoun

Izvor: Luftika.rs, 18.Jul.2023, 12:15

Kad ona vodi vremensku prognozu svima je toplo, a sad je zbog jednog poteza porede sa Šeron Stoun

Ako ste gledali kultni holivudski triler „Niske strasti“ iz 1992. godine, reditelja Pola Verhovena, onda ste sigurno zapamtili kako se Ketrin Tramel (Šeron Stoun) tokom ispitivanja u stanici poigrala s inspektorima.
Taj prizor praktično je ušao u filmsku antologiju, a nešto nalik tome zamalo je nedavno ponovila i Suzi Almeida, jedna od najatraktivnijih voditeljki vremenske prognoze na svetu.

Slučajno ili ne, i neodoljiva Suzi se zaigrala s nogama i otkrila mrvicu previše, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << a snimak tog trenutka očekivano je dospeo do društvenih mreža.
Almeida je inače jedna od perjanica televitije Televisa Guadalajara, a ispred kamera se retko kada pojavljuje u čednim izdanjima.

Na Instagramu je u ovom trenutku prati 576 hiljada obožavatelja, ali budući da su njene pojedini vrući snimci počele da kruže i TikTokom, pretpostavljamo da će se ta brojka narednih nedelja/meseci povećati.
Opisani trenutak pogledajte na 3.32 u snimku u okviru teksta.

Voditeljka Dragana Kosjerina pleni lepotom pozirajući na plaži (VIDEO)
Izvor: Kurir.rs

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.