Izvor: Luftika.rs, 29.Jul.2023, 08:05

Kad mlada zapeva i mladoženja zasvira dobija se originalna R’n’R svadba i internet hit (VIDEO)

Svadbe su postale… pa ‘ajde da se poslužimo jezikom mlađih generacija – teška priča.
Potreba da svaki 18. rođendan bude kao i svi ostali, a kasnije po istom receptu organizovati sopstvenu svadbu zaista oslikava manjak kreativnosti, ideja i smisla za dobar provod.
Ipak, jedna svadba ostala je u mojim mislima upravo zbog nečega što je „ispalo“ iz očekivanog šablona.
Muzika je obuhvatala zaista sve – od Silvane do Nirvane – ali u jednom trenutku mladoženja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << moj kum Nemanja i Jovana, njegova mlada, zajedno sa drugarima iz benda odsvirali su nekoliko pesama za svoju dušu i nas, njihove goste.
Snimci koji sada nekim čudom dospevaju na društvene mreže oduševljavaju mnogo širi auditorijum od onog koji je tog sudbonosnog dana svedočio stupanju ovog prelepog para u bračnu zajednicu.
Jovana, osim što ima moćan vokal koji može da zapali svaku atmosferu, u međuvremenu se profilisala i kao književnica izdavši roman „Vakuum“ koji je imao odličan prijem kod čitalačke publike.
Na svojoj svadbi, Jovana je pevala „Daire“ grupe Smak, a bilo je tu i Brejkersa, kao i EKV-a i pesme „Krug“, a na ritam gitari u stopu ju je pratio mladoženja, danas pop, otac Nemanja Dišić.
Iako smo puni predrasuda i negativnih iskustava sa jednoličnih veselja, ipak se s vremena na vreme dogodi prijatno iznenađenje i odbijanje domaćina da budu dosadni kao velika većina.
Uvek će se naći oni koji imaju kakvih zamerki, na muziku ili hranu, ali biće mnogo više onih koji će se oduševiti „proklizavanjem sa šina“.
Vaša veselja su vaša radost i imate pravo da ih organizujete po sopstvenoj volji i nahođenjima. Na proslavu pozivate goste da uveličaju događaj svojim prisustvom, a da li će se oni lepo provesti i da li će im baš sve biti potaman, pa to već ne može i ne sme da bude faktor stresa.
Jovana i Nemanja Dišić su svoju svadbu napravili po svojim merilima, a kako su se proveli gosti verovatno možete da pretpostavite na osnovu ova dva kratka video zapisa.
Uživajte u dobroj muzici i uvek budite svoji!
pic.twitter.com/Uoqbs5FqfV
— Comfortably numb (@Luckyme13184178) July 23, 2023

Mlada iz Mladenovca postala je internet zvezda, a njena svadba događaj koji se prepričava (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.