KRISU BRAUNU ČETIRI NAGRADE BET

Izvor: Kurir, 27.Jun.2011, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRISU BRAUNU ČETIRI NAGRADE BET

LOS ANĐELES - Američki pevač Kris Braun dobio je četiri priznanja na svečanoj dodeli nagrada BET održanoj u nedelju u Los Anđelesu. Braun je proglašen za najboljeg ritam i bluz pevača, a dobio je i nagradu za najbolju saradnju za pesmu "Look At Me Now" koju je snimio sa Lilom Vejnom i Bastom Rajmsom.

Pevaču su pripala i dva priznanja koja dodeljuju obožavaoci. Za najbolju hip-hop pevačicu proglašena je Niki Minaž, dok je priznanje za najboljeg hip-hop pevača pripalo Kanjeu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vestu.

Nagrada za najbolju grupu pripala je bendu "Didi - Derti Mani", a priznanje za najbolje debitante Džejdenu Smitu i Vilou Smit. Stiv Harvi dobio je nagradu za humanitarni rad, a Pati Label uručeno je priznanje za životno delo. Među izvođačima koji su nastupili na svečanosti bili su Meri Džej Blajdž, Anita Bejker, Rik Ros, Lil Vejn, Ališa Kiz i Bruno Mars. Bijonse je nastupila putem video bima, sa koncerta na engleskom festivalu Glastonberi.

Američke nagrade BET dodeljuju se svake godine u oblasti muzike, sporta i filma. Dobitnike - Afroamerikance i pripadnike drugih manjina - biraju članovi BET akademije koju čine profesionalci, novinari i obožavaoci.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.