KRIS: BRAK SA KIM KARDAŠIJAN BIO LAŽ

Izvor: Kurir, 02.Dec.2011, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIS: BRAK SA KIM KARDAŠIJAN BIO LAŽ

LOS ANĐELES - Košarkaš Kris Hamfris, koji je u braku sa starletom Kim Kardašijan bio 10 nedelja, zatražio je preko advokata poništenje braka umesto razvoda tvrdeći da je sve prevara.

Hamfris je zahtev za poništenje podneo nakon što je 31. oktobra Kardašijanova predala papire za razvod. Ako dobije poništenje, brak će biti izbrisan iz svih dokumenata.

Advokat rijaliti zvezde, Laura Vaser odbila je da bilo kakav komentar za medije.

Kim Kardašijan i Kris >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Hamfris su se venčali u avgustu ove godine, a na svadbi im je bilo oko 440 ljudi.

Mlada je promenila tri venčanice i ugostila poznate ličnosti kao što su Eva Longorija i sestre Vilijams, a od ceremonije je napravila rijaliti šou koji je prikazan u oktobru na kanalu E.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.