KRALJICE TREŠA

Izvor: Kurir, 14.Avg.2010, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJICE TREŠA

Poznati ponekad mogu žestoko da zabrljaju, a da i ne otvore usta! Mentalnim sklopom po kom funkcionišu današnje društvo i scena bave se sociolozi, psiholozi i fenomenolozi, a mi samo možemo da utvrdimo da je stanje poprilično alarmantno! Predstavljamo vam neke dame koje su zbog svog ponašanja dospele na listu najvećih treš selebriti ličnosti...

Poznati ponekad mogu žestoko da zabrljaju, a da i ne otvore usta!

Mentalnim sklopom po kom funkcionišu današnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << društvo i scena bave se sociolozi, psiholozi i fenomenolozi, a mi samo možemo da utvrdimo da je stanje poprilično alarmantno! Predstavljamo vam neke dame koje su zbog svog ponašanja dospele na listu najvećih treš selebriti ličnosti...

Pamela Anderson

Ova sisata plavuša gost je svih lokalnih žurki u organizaciji onih koje su prepone žestoko žuljale dok su je u mladosti gledali u „Čuvarima plaže“, pa joj zato daju masne honorare. Pam je na ovoj listi i zbog dugova prema državi Kaliforniji, selidbe u kamp kućicu i čestih pijanstava, što paparaci dočekuju s velikim oduševljenjem. A možda još ima nade da se opameti. Još je mlada, tek joj je četrdeset treća!

Donatela Versaće

Ruku na srce, ona nije zaslužila mesto na ovoj listi zbog skandala, već zbog nedostatka dobrog ukusa kad su u pitanju plastične operacije. Elem, ova žena je zbog silne želje da se po svaku cenu podmladi od sebe napravila čudovište! Donatela, neko bi konačno trebalo da ti kaže da više nemaš 25, već 60 godina!

Koko

U pitanju je seksi model koji se udao za repera Ajs Tija. I to bi uglavnom bilo to da ne postoji Tviter, na koji ova pohotna dama non-stop stavlja fotografije svoje pozamašne zadnjice. Kad se na Guglu ukuca reč Koko (Coco), njena stranica i fotke su na prvom mestu, dok je slavna Koko Šanel, zamislite, tek na četvrtom!

Kortni Lav

Udovica Kurta Kobejna je na vrhu ove top-liste zbog silnih svađa, suđenja i narkomanske prošlosti (i sadašnjosti). Propala je i kao pevačica i kao glumica, a pažnju privlači jedino kad odvali neki biser poput onog da je dobra u krevetu jer je ružna! Treš kraljica - DA, selebriti - NIKAD!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.