KRAJ BRAKA: Ana Kokić i Nikola Rađen na Božić POTPISALI PAPIRE ZA RAZVOD!

Izvor: Story, 07.Jan.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ BRAKA: Ana Kokić i Nikola Rađen na Božić POTPISALI PAPIRE ZA RAZVOD!

Pevačica i uspešni srpski vaterpolista razvode se posle deset godina braka… View this post on Instagram Nezaboravno prethodno veče u Tarapani! A večeras nastavljamo da prašimo u diskoteci BOLERO – Bogatić! 💃🕺💃🕺 #bolero #bogatic #saturdaynight #livemusic #dancingallnight #musicislife #lovemyjob #anakokic A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Dec 9, 2017 at 8:48am PST Iako ... The post KRAJ BRAKA: Ana Kokić i Nikola Rađen na Božić POTPISALI PAPIRE ZA RAZVOD! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Kokić i Nikola Rađen potpisali razvod?

Izvor: Tracara.com, 07.Jan.2019

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen se razvode nakon 10 godina braka. Porodica i prijatelji ostali su šokirani informacijom da je ovaj par rešio da se razvede, piše Alo. Nikola je prethodnih dana boravio u Beogradu. Vaterpolista je provodio vreme sa ćerkama, dok je na Božić, zbog...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.