Izvor: Blic, 30.Maj.2023, 21:41

KO I ZAŠTO SEJE STRAH PO SRBIJI Novi talas dojava o bombama: Kome odgovara haos i to dok se još nismo oporavili od šoka posle dva masakra

Dojave o postavljenim bombama obeležile su neslavnu godišnjicu u Srbiji, od onih prvih na beogradskom aerodromu s proleća 2022. godine, do ovih skorašnjih za koje se čini da više nego ikad pre ulivaju strah i nesigurnost. To se naročito odnosi na one koje se proteklih dana dešavaju u osnovnim i srednjim školama širom Srbije, i to u trenutku kada se još nismo oporavili od šoka posle dva jeziva masakra. Šta je različito u odnosu na prošlu godinu i na koji način bi situacija mogla "eksplodirati", stručnjaci sa kojima je "Blic" razgovarao imaju jasan stav.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.