KO BI NJOJ UGODIO

Izvor: Kurir, 09.Feb.2012, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO BI NJOJ UGODIO

Mora da je nešto zgrešio. Svaka žena priželjkuje da joj muž s vremena na vreme priredi neki romantičan gest, ali kad bi se on iz vedra neba pojavio u kući s buketom cveća, da li biste odmah počeli da preispitujete njegove motive za to?

Mora da je nešto zgrešio.

Svaka žena priželjkuje da joj muž s vremena na vreme priredi neki romantičan gest, ali kad bi se on iz vedra neba pojavio u kući s buketom cveća, da li biste odmah počeli da preispitujete >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njegove motive za to?

Ako je odgovor potvrdan, niste sami. Nova studija pokazala je da uzorno ponašanje muškaraca kod lepših polovina izaziva sumnju da ih varaju. Verovali ili ne, ali čak dve trećine žena postane sumnjičavo ako njihov partner odjednom ima nove trikove u krevetu, ako počne da ih obasipa komplimentima ili im donese doručak u krevet. Na vrhu liste okidača sumnje su i kupovina nakita ili seksi donjeg veša, kao i pomoć u obavljanju kućnih poslova.

Iako iza svih tih gestova zapravo ne mora da se krije ništa loše, već želja da obraduju partnerku, žene na to uglavnom ne gledaju tako. U današnje vreme tempo života je smanjio romantične gestove na minimum, zbog čega žene odmah pomisle da muškarci nešto kriju.

Samo petina žena pretpostavlja da se muškarac upustio u ozbiljnu aferu, a većina smatra da romantikom pokušava nešto da sakrije ili da skrene pažnju od nekog drugog „zločina“.

Muškarci, s druge strane, nemaju ništa protiv toga da ih partnerke povremeno iznenade.

Postali bi sumnjičavi tek kad ona više ne bi obraćala pažnju na njih, kad bi počela više da brine o izgledu, nosi seksi donji veš i manje se trudi oko kućnih poslova.

Top dvadeset razloga zašto žene postaju sumnjičave

1. Kupovina nakita

2. Novi trikovi u krevetu

3. Preterano pokazivanje emocija

4. Kupovanje cveća

5. Kupovanje čokolade

6. Više pažnje

7. Kupovanje seksi veša

8. Rezervisanje vikend putovanja

9. Kupovanje više stvari

10. Pomaganje u kućnim poslovima

11. Češće iskazivanje ljubavi

12. Doručak u krevetu

13. Češći komplimenti

14. Češće pisanje SMS poruka

15. Kuvanje

16. Češće pozivanje telefonom

17. Bolje slušanje

18. Ustupanje daljinskog

19. Češće maženje

20. Potreba za toplim kupkama

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.