KELI BRUK IMALA SEKS SA SUVO

Izvor: Kurir, 28.Nov.2011, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KELI BRUK IMALA SEKS "SA SUVO"

Model i komičar Kit Lemon zajedno su u krevetu završili zbog snimanja filma 'Keith Lemon: The Movie

BELFAST - Keli Bruk (32) je na svom Tviter objavila kako je celi dani imala seks "na suvo" sa kolegom komičarom Kitom Lemonom.

Objavila je i fotografiju na kojoj je u krevetu sa glumcem u provokativnoj pozi i crvenim gaćama.

Model i komičar zajedno su u krevetu završili zbog snimanja filma 'Keith Lemon: The Movie'.

"Iskreno, odlično se provodim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Obrazi me bole koliko se smejem", napisala je Keli na svom Tviter profilu.

Osim što zajedno rade, njih dvoje se odlično provode posle snimanja. Objavila je i njihovu zajedničku fotografiju sa noćnog provoda.

Keli je bila veoma zabrinuta i neraspoložena pre puta u Belfast, a po svemu sudeći nije mala razloga.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keli Bruk imala seks "sa suvo"

Izvor: Glas javnosti, 29.Nov.2011, 07:01

BELFAST - Keli Bruk (32) je na svom Tviter objavila kako je celi dani imala seks "na suvo" sa kolegom komičarom Kitom Lemonom...Objavila je i fotografiju na kojoj je u krevetu sa glumcem u provokativnoj pozi i crvenim gaćama...Model i komičar zajedno su u krevetu završili zbog snimanja filma 'Keith...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.