KAO DVA SVETA

Izvor: Kurir, 26.Avg.2011, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO DVA SVETA

Ko bi rekao da smo toliko različiti! Niko nikada nije odgonetnuo zašto se muški i ženski mozak toliko razlikuju niti je iko objasnio kakve to veze ima s Venerom i Marsom. Uglavnom, muškarci i žene su potpuno različita bića, a evo i nekih primera koji potvrđuju ovu teoriju...

Ko bi rekao da smo toliko različiti!

Niko nikada nije odgonetnuo zašto se muški i ženski mozak toliko razlikuju niti je iko objasnio kakve to veze ima s Venerom i Marsom. Uglavnom, muškarci >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i žene su potpuno različita bića, a evo i nekih primera koji potvrđuju ovu teoriju...

Žene nikada neće razumeti zašto muškarci u razgovoru koriste reči tipa karburator, akumulator i lamela.

Muškarci ne razumeju zašto žene u razgovoru koriste reči tipa ajlajner, maskara i epilator.

Žene nikada neće razumeti kako se muškarci ne sete da spuste dasku na šolji, zatvore fioku i rasklone sto za sobom.

Muškarci ne kapiraju kako se žene ama baš nikada ne sete da zatvore garažu, napune rezervoar kad vide da je skoro prazan i obrišu šoferšajbnu kada je prljava.

Žene nikada neće razumeti kako muškarcima nije dosadno da u kafiću pričaju o sportu, klubovima, ligama i transferima fudbalera, pa još na sve to rezultate koje su propustili traže na internetu ili teletekstu.

Muškarci se čude tome kako ženama nikad nije dosadno da u kafiću tračare, prate ko je s kim u vezi, ko je raskinuo, a ko se verio, i da na sve to i u časopisima čitaju tračeve o ljudima koje uopšte ne poznaju.

Žene nikada neće razumeti kako muškarcima ne smeta da nose prljave čarape, da šetaju po kući u uflekanoj majici i da se ne briju danima.

Muškarci ni dan-danas ne shvataju kako žene ne mrzi da se svako jutro šminkaju i mackaju kremama, i da se satima feniraju.

Žene nikada neće razumeti zašto muškarcima smeta da zagrljeni gledaju TV.

Muškarci nikada neće razumeti zašto žene imaju potrebu da s njima isprepliću što veći broj ekstremiteta i da ih dodiruju sa što većom površinom tela dok gledaju TV.

Žene nikada neće razumeti zašto muškarci ne žele da pričaju kad ih nešto muči, iako bi im posle bilo lakše.

Muškarci nikada neće razumeti zašto žene imaju potrebu da o svemu pričaju, kad razgovor neće rešiti njihov problem.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.